Ga terug

Met ML.NET prioriteit geven aan patiënten met een hartziekte

Prioritering van hartpatiënten voorspellen met behulp van ML.NET. Met de door Amatis ontwikkelde software en applicaties, helpen wij dagelijks duizenden mensen binnen de gezondheidszorg. Door de impact en het belang die wij ervaren, staan wij als bedrijf altijd graag vooraan bij de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Met name als onze toepassingen gaan om menselijke levens, ligt de verantwoordelijk binnen deze projecten hoog. Onze toepassingen zijn altijd gericht op het verbeteren van het menselijke leven. Een voorbeeldproject is het ECG-project. Binnen dit project hebben wij unieke software ontwikkeld, wat cardiologen helpt bij het analyseren van patiënten. Zo hebben wij een cloud based ECG-platform gecreëerd dat op veel verschillende apparaten gebruikt kan worden. Met deze software kan de patiënt sneller geanalyseerd worden en wordt er in een korte tijd een rapport aangemaakt. Belangrijk om te vermelden is dat patiënten worden gescand op basis van een prioritering. Voorheen werd deze prioritering bepaald en gecommuniceerd door ziekenhuizen en werd zo de urgentie bepaald.

 

Bij de nieuwe prioritering, worden ECG en andere gezondheidsgegevens door een door ons ontwikkeld model gestuurd. Dit gebeurt voordat de patiëntgegevens naar de analisten gaat.

Met het model wordt gekeken of de patiënt een kritieke aandoening heeft. Wanneer dit het geval is, krijgt deze patiënt voorrang. Op GitHub is eenapplicatie ontwikkeld die een soortgelijke manier toepast. Toch gebruiken wijeen eigen aangepast model voor onze cloud gebaseerde analysetoepassing. De eerder vermelde applicatie op GitHub is te vinden via de zoekterm: ‘Heart DiseasePredication’. Daarnaast kun je via de volgende link veel andere goede voorbeelden van ML-projecten vinden.

Delen

Onze expertises