Kunstmatige intelligentie

Kom in contact

Onze knowhow brengt de meerwaarde van kunstmatige intelligentie in verschillende sectoren naar voren.

Amatis is een ervaren organisatie op het gebied van de ontwikkeling van AI-applicaties. Zo heeft het bedrijf verschillende beslissingsondersteunendesystemen ontwikkeld, waarbij de kunstmatige intelligentie (AI) wordt ingezet voor het moderniseren van andere software. Daarnaast verlichten deze beslissingsondersteunende systemen het menselijke werkproces. Zo bespaart het systeem tijd en geld, maar zorgt het systeem ook voor effectieve besluitvorming.

Naast deze beslissingsondersteunende systemen, zet Amatis kunstmatigeintelligentie in binnen de gezondheidszorg. Zo heeft het bedrijf op basis van AI-algoritmen, machine learning en deep learning methoden ontwikkeld voor een effectieve ECG-analyse . Deze ECG-analyse versterkt met kunstmatige intelligentie kan sneller rapporteren. Hierdoor kunnen analysatoren sneller tot een goede diagnose komen en kan de patiënt sneller doorverwezen worden richting de juiste zorginstelling.

Een andere oplossing die Amatis heeft ontwikkeld, is de AI ondersteunde dermatologie oplossing. Deze oplossing maakt gebruik van machinaal leren en is gebaseerd op deep learning modellen. De deep learning modellen worden getrainden gevoed door een grote dermatoscopische beeldvorming database. In deze database staan meer dan tienduizenden voorbeelden met diagnoses en beoordeling van andere dermatologen.

 Anders dan de traditionele ABCDE-kenmerken (asymmetrie,grens, kleur, diameter en verandering in de tijd), maakt onze op AI gebaseerde oplossing onderscheid tussen goedaardige en kwaadaardige tumoren, door rekening te houden met duizenden diepgewortelde kenmerken.

 Wij van Amatis maken graag met behulp van kunstmatige intelligentie jouw werkomgeving effectiever. Ongeacht in welke branche jij ook actief bent. Samen kunnen we effectiever werken en geld besparen.

Onze oplossingen

Diagnose met AI ondersteuning

Foutloze diagnoses met behulp van deep learing en kunstmatige intelligentie ondersteunende beslissingssystemen.

Trendanalyse

Kunstmatige intelligentie voor het analyseren van marktrends op basis van prestatieresultaten uit het verleden. Neem hierdoor altijd de beste beslissingen voor uw bedrijf.

Voorspelling van activarisico

Effectief activa risicobeheer met behulp van kunstmatige intelligentie. Altijd doeltreffend omgaan met jouw bedrijfsactiva.

Gegevensidentificatie en analyse

Kunstmatige intelligentie voor het analyseren en identificeren van gegevens. Biedt ondersteuning bij een ongestructureerde informatie- omgevingen voorkomt dat jouw bedrijf hierdoor schade oploopt.

Mogelijke verlies- en winstraming

Winst en verliezen van jouw bedrijf voorspellen met kunstmatige intelligentie. Voor effectieve besluitvorming en riscobeheer.

Klantsegmentatie

Gebruik kunstmatige intelligentie voor jouw klant segmentatie. Deel en maak klantgroepen op basis van gemeenschappelijke kenmerken en zorg voor een nog effectievere klantbenadering.

AI oplossingen

Amatis levert innovatie oplossingen aan bedrijven in:
Gezondheidszorg
Energie sector
Financiële sector
Logistieke sector
Educatieve service providers
Bouw sector
FMSG
Ready to wear sector
Productie sector

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact