Maak de toekomst beter en gezonder

In de afgelopen jaren heeft Amatis veel kennis en ervaring opgedaanbinnen de softwaresector. Vandaag de dag levert Amatis technologische oplossingen,ondersteunt door kunstmatige intelligentie, van wereldklasse.

Kom in contact

Samen levens verbeteren

Wij bieden bedrijven technologische oplossingen aan die ondersteunt zijn met kunstmatige intelligentie. Met meer dan 20 jaar ervaring, heeft Amatis een deskundig team opgebouwd met veel kennis en ervaring. Wij combineren onze strategie en kennis en helpen bedrijven bij het maken van nieuwe bedrijfsmodellen, moderniseren van achterstelde systemen en creëren digitale producten en platformen voor bestaande en nieuwe markten. Samen met onze passie, inzichten en ervaringen denken wij de toekomst te kunnen verbeteren.

Missie Amatis
"Wij geloven dat goede software mensen helpt en kracht geeft bij het overwinnen van de uitdaging vanmorgen. Door hechte samenwerkingen bundelen wij unieke kennis. Wij maken software toegankelijk."
Agile workflow meeting AmatisAmatis team members having a meeting.

Amatis team

Het Amatis team bestaat uit zeer getalenteerde programmeurs en ontwikkelaars. Samen met 60 verschillende ontwikkelaars beschikken wij allen over veel verschillende disciplines zoals datawetenschappers, engineers en designers.Door onze passie en enthousiasme, denken wij graag met jou mee om de wereld vanmorgen vorm te geven. Bij Amatis zien wij iedere klant als een partner. Zie onze teamleden dan ook als collega’s.  

Onze kernwaarden

Samen met onze klanten en onze hoogwaardige technologische oplossingen, zijn wij hard aan het werk om de toekomst beter te maken. Onze kernwaarden zorgen ervoor dat iedereen dit elke dag ervaart.

Kwaliteit

Wij leveren hoogwaardige en stabiele softwareoplossingen.

Klant

Met de klant voorop, bouwen wij graag langdurige klantrelaties.

Innovatie

We bieden geavanceerde technologieën en oplossingen aan.

Vertrouwen

Wij zijn ethisch en transparant in ons werk.

Verantwoording

Wij staan achter ons werk en de genomen keuzes.

Locaties

Hoofdkantoor
Koornbeursweg 73
8442 DJ Heerenveen
Nederland
T: +31 513 226660E: info@amatis.nl
Ontwikkel kantoor
Novus Tower 22nd floor 335530 Bayrakli/ IzmirTurkije
T: +31 513 226660E: info@amatis.nl
Onze partners

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact