E-Commerce en Retail oplossingen

Wij leveren unieke software wat klantverwachtingen doet overtreffen.

Samen kunnen wij de E-commerce en Retail sector vormgeven.

Amatis heeft al meer dan twintigjaar kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling. In deze twintigjaar tijd, heeft het bedrijf  diverse softwareoplossingen geleverd aan internationale partijen. Met deze kennis en ervaring laat Amatis bedrijven binnen de E-commerce en Retail sector voorop lopen.

Onze E-commerce en Retail oplossingen

Amatis levert de volgende maatwerk oplossingen aan voorbedrijven binnen de E-commerce en Retail sector.

Digitale transformatie

Met het gebruik van digitale technologieën wordt er gekeken hoe bestaande of nieuws bedrijfsprocessen,   bedrijfscultuur en klantenervaringen beter aan kunnen sluiten op de steeds veranderende markteisen. Amatis stoomt E-commerce bedrijven klaar voor de digitale transformatie en laat bedrijven hierdoor vooroplopen.

Betalingen facturatie

Door de toename van de onlinehandel worden er steeds meertransacties gedaan. Een goed en veilig betaal- en facturatiesysteem is hierdoor onmisbaar. Zo geven deze snelle en moderne systemen bedrijven enorme voordelen.Amatis helpt bedrijven bij het opzetten van betaal en facturatiesystemen en creëert maatwerk betaalsystemen voor iedere bedrijfswens.

Order- en voorraadsystemen

Het belang van goede order- en voorraadsystemen, werd tijdens de coronapandemie nog duidelijker. Zo zorgde de sterke daling van de bevoorrading voor flinke problemen. Goede softwaresystemen kunnen de risico’s in deze situaties verlagen. Bij Amatis leveren en creëren wij unieke order- en voorraadsystemen die aansluiten op iedere specifieke wens.

Smart digital stores

Deze digitale manier van winkelen brengt de klant, winkelmedewerker, het product en de winkel zelf meer samen. In de afgelopen jaren is het op afstand winkelen in populariteit toegenomen. Hierdoor wordt het digitaal winkelen via ‘smart digital stores’ ook gezien als het nieuwe toekomstig winkelen. Met onze kennis helpen wij E-commerce en Retail bedrijven bij deze digitale overgang, zodat zij weer voorop kunnen lopen.

Bevoorradingsketen

Binnen het proces van de bevoorrading van nieuwe producten, spelen systemen een belangrijke rol. Wanneer deze systemen goed zijn aangesloten op het bedrijfsproces, reduceren zij de risico’s en bieden zij een ondersteuning bij de opschaling van het bedrijf. De unieke software van Amatis, helpt bedrijven bij een uniek onderscheidend vermogen.

Maatwerk oplossingen

Amatis levert digitale oplossingen die betrouwbaar, schaalbaar en veilig zijn. Deze digitale oplossingen lopen synchroon met de huidige processen en verhogen de effectiviteit.

Wij leveren maatwerk software aan
Webshops en E-commercebedrijven
Financial market data suppliers
Logistieke bedrijven
Bedrijven in de telecommunicatie
Bedrijven in de Ready-to-wear sector

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact