Amatis ontwikkeld voor de eerste lijn gezondheidszorg softwareoplossingenwaarmee de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Door de stijgende bevolkingsgroei en de toenemende vergrijzing,wordt de drukt op de zorg binnen Europa steeds groter. Door de overbelasting in de zorg en het gebrek van de toegang tot de juiste gezondheidsinformatie, zijn er problemen ontstaan aan zowel de kant van de patiënt als het systeem.

Amatis beschikt binnen de gezondheidszorg over unieke kennis en ervaring. Zo heeft het bedrijf diverse Tele-healthsoftware ontwikkeld en gemoderniseerd voor toonaangevende bedrijven in de zorgsector. Hartis is zo’n voorbeeld. Hartis wordt in Nederland gezien als een van de belangrijkste bedrijven op het gebied van ECG-oplossingen.Amatis heeft met behulp van kunstmatige intelligentie voor deze partij ondersteunende beslissingssystemen opgezet.

Het beslissingssysteem sluit naadloos op de wensen en behoeften aan van de huidige Tele-health provider. Hierdoor beschikken artsen en cardialogen altijd over de juist ECG-rapporten.

Een ander voorbeeld is het communicatieprogramma van Zorgdomein. Samen met onze partner Hartis, heeft Amatis een eigen Telehealth-applicatie ontwikkeld. Met deze ontwikkeling hebben wij ervoor gezorgd dat alle patiënten, ook patiënten die moeizaam contact hebben met een zorginstelling, in aanmerkingen kunnen komen voor een kwaliteitsbehandeling. Afstand speelt hierdoor ook geen rol.

Met het telehealth-systemen van Amatis, kan de zorg weer eenstuk ontlast worden. Met de komst van deze systemen kan veel tijd en geld bespaard worden. Daarnaast kan de kwaliteit gewaarborgd worden en voelt de patiënt zich gehoord. Interesse? Bent u al voorbereid op de wereld van morgen? Wij helpen jou graag met het ontwikkelen van telehealth-oplossingen.

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact