Samenlevens verbeteren.

Wij leveren effectieve technologische oplossingen voorde gezondheidszorg.

Onze partners

Samen kunnen wij de gezondheidszorg beter vormgeven

Met onze unieke kennis en ruime ervaring op het gebied van de gezondheidszorg, werken wij gezamenlijk met bedrijven aan de oplossing van morgen. Met name op het vlak van kunstmatige intelligentie (AI)binnen de gezondheidszorg, hebben wij in de afgelopen jaren een unieke expertise opgebouwd.

Onze maatwerk oplossingen

Binnen het domein van de gezondheidszorg, levert Amatis eental aan technologische oplossingen.

Applicaties voor de gezondheidszorg

Gezondheidszorg applicaties zijn programma’s die speciaal ontwikkeld zijn voor zorg gerelateerde activiteiten. Deze applicaties zijn te gebruiken op alle veel gebruikte digitale apparaten. Amatis ontwikkeld innovatieve applicaties voor de zorg.

Telehealth
oplossingen

Telehealth stelt zorgprofessionals in staat om op afstand zorggerelateerde activiteiten te kunnen voeren. In de volgende situaties wordt hetveel toegepast: educatie of training, informatieoverdracht en bij telecommunicatie.

EPD
implementatie

Om de zorg te kunnen digitaliseren, is het opzetten van goedzorginformatiesysteem een van de eerste stappen. Bij EPD-implementatie wordenalle patiëntgegevens elektronisch omgezet en digitaal opgeslagen.

Mobiele applicaties

Door het gebruik van professionele mobiele applicaties, kan de gezondheidszorg verduurzaamd worden, kunnen kosten bespaard blijven en kunnen zorgprofessionals effectief te werk gaan. Daarnaast kan met behulp van mobiele applicaties zorg op afstand worden gegeven. Amatis ontwikkeld voor iedere organisatie een unieke oplossing.

Integraties

Om huidige zorgsystemen klaar te maken voor de toekomst, bouwen wij voor bestaande systemen nieuwe en moderne structuren. Amatis ondersteunt bedrijven bij de integratie van nieuwe systemen en levert voor iedere organisatie maatwerk.

IoT-oplossingen

Om de complexiteit binnen organisaties te verminderen, schiet IoT te hulp. In het IoT-proces worden alle apparaten die verbonden zijn op het internet, op een slimme manier met elkaar verbonden. Het toepasen van IoT heeft veel voordelen zoals: schaalbaarheid, kostenefficiency, verhoogde productiviteit etc. Amatis is op het gebied van IoT een in-house partij. Zo levert het bedrijf hardware, software, online platformen, mobiele applicaties, netwerkenen data-analysesoftware.

Advisering en ondersteuning

Wij kennen en begrijpen de behoeften en wensen rondom de digitalisering. Daarom bieden wij graag een ondersteuning aan tijdens de digitale transformatie. Wij denken graag mee over mogelijke digitale oplossingen als digitale ondersteuning.

Onze expertises

Door de jaren heen hebben wij verschillende expertise opgebouwd. Zo ook in de gezondheidszorg. Disciplines die wij goed beheersen zijn:

Maatwerk oplossingen

Wij leveren voor iedere vraag specifieke en maatwerk oplossingen.

Wij leveren innovaties aan:
Medtech bedrijven
Leveranciers in de gezondheidszorg
Biotechnologische bedrijven
Ziekenhuizen
Farmaceutische bedrijven
Diagnose bedrijven
Startups in de gezondheidszorg

Wat onze klanten over ons zeggen

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact