Transporten logistiek

Wij leveren unieke maatwerk softwareoplossingen voorbedrijven binnen de logistieke- en transportsector.

Samen kunnen wij de logistieke- en transportsector vormgeven

Met onze unieke kennis en ervaringen, leveren wij hoogwaardige software die helpen bij het analyseren, organiseren en verrijken van de data. Met behulp van deze software zal de productiviteit toenemen en de klantervaring worden verbeterd.

Onze oplossingen

Amatis levert technologische maatwerk oplossingen voor bedrijven in de transport en logistieke sector.

Vlootbeheer

Effectieve vlootbeheer helpt bedrijven bij het verlagen van brandstofkosten, het optimaliseren van routes, verhogen van de productiviteiten bij het verhogen van de klantverwachting. De effectieve maatwerkoplossingen van Amatis zorgen ervoor dat alle processen soepel verlopen. Daarnaast houdt de software onderhoud van de transportmiddelen bij. Hierdoor kunnen problemen vroegtijdig worden gedetecteerd.

Workforce management

Veldwerkzaamheden kunnen risicovol en hoog in kosten zijn. Met een goed workforce managementsysteem worden de risico’s en kosten vermeden en zorgt het ervoor dat medewerkers effectief en productief blijven werken. Het unieke systeem van Amatis werkt als volgt. Het systeem maakt een prognose, berekent vervolgens het benodigde personeel, plant daarna iedere medewerker in en verwerkt dit tot slot in een rooster.

Magazijn en verzending

Bij magazijnbeheer gaat het om het ontvangen, opslaan, oppikken, inpakken en verzenden van producten. Om dit proces zo optimaal te laten verlopen, heeft Amatis veel verschillende softwareoplossingen. Zo zorgt de software van Amatis ervoor dat ieder magazijn optimaal kan functioneren, iedere levering op tijd komt en iedere vrachtwagen optimaal gevuld is.  

Maatwerk rapportages

Om een goed beeld te krijgen van ieder proces, levert Amatis software waarmee uitgebreide rapportages gemaakt kunnen worden. Met deze software kan zelf gekozen worden welke statistieken worden uitgelicht. Daarnaast worden deze rapportages aangestuurd door realtime data. Hierdoor geeft de software voor iedere situatie een duidelijk en compleet beeld.

Leveranciersbeheer

Goede relatiebanden met leveranciers is voor een E-commerce- / handelsbedrijf essentieel. Om de contracten met alle relaties eenvoudig te kunnen beheren, levert Amatis overzichtelijke software waarmee contracten eenvoudig beheert kunnen worden. Op deze manier worden risico’s vermeden en beschikt iedereen binnen het team over de juiste informatie.

Maatwerk oplossingen

Amatis levert al meer dan twintigjaar unieke en hoogwaardige software. In de afgelopen twintigjaar heeft het bedrijf ook een unieke kennis opgebouwd op het gebied van transport en logistiek. Met deze kennis en ervaring creëert Amatis voor ieder bedrijf een oplossing op maat.

Wij leveren softwareoplossingen aan de volgende bedrijven:
Internationale transportbedrijven
Cargo transport en dienstverleners
Logistieke bedrijven
Digitale logistiekebedrijven
Expediteursbedrijven
Buitenlandse handelsbedrijven

Jouw partner
in digitaal voorop lopen

Kom in contact