Wij zijn een gedreven en ervaren team met unieke kennis

Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam bedienen wij wereldwijd succesvolle klanten.

scroll

Het verhaal achter Amatis

Amatis ontwikkelt en levert al sinds 2001 hoogwaardige software en it-diensten. Het maakt toonaangevende oplossingen, producten en ontwerpen, die naadloos aansluiten op de behoeften van bedrijven wereldwijd.

Wij ontwikkelen al onze producten vanuit de belevingswereld van de gebruiker. Hierbij maken wij gebruik van de laatste technologie en inzichten.

Vanaf de start van Amatis in 2001 weten wij ons gedreven in het maken van intuïtieve producten die door onze klanten worden omarmd.

“Al meer dan 15 jaar maken wij de meest complexe software eenvoudig in gebruik”

Onze visie & missie

Amatis weet dat duurzame groei alleen gebaseerd kan zijn op het leveren van een excellente en consistente kwaliteit. Amatis wil dan ook altijd waar mogelijk verwachtingen overtreffen. Zij doet dit door steeds weer voorop te lopen in innovatie en door vergaande service.

Onze missie is het leveren van de in elk specifiek geval best haalbare oplossing, op basis van unieke deskundigheid, technologie en ervaring.

Onze kernwaarden

RESPECT voor alle betrokkenen

Wij zien onszelf als een verlengstuk van onze klant. Zoals wij al onze medewerkers respecteren in hun unieke kwaliteiten en inzet, zo respecteren wij ook alle inzichten en inspanningen vanuit medewerkers bij onze klanten. Zo leveren wij samen het best haalbare.

De klant centraal

Bij Amatis streven we naar langjarige relaties met klanten op basis van wederzijds respect en voortdurende meerwaarde. Dit bereiken we door het maken van hoogwaardige, stabiele software-oplossingen die onze klanten in staat stellen voorop te lopen en mee te bewegen in de laatste ontwikkelingen.

Ondernemend en innovatief

Wij verdiepen ons steeds in de laatste technische ontwikkelingen en mogelijkheden omdat we willen dat klanten voorop lopen. Wij bouwen onze producten altijd zodanig op dat ze degelijk en stabiel zijn in het gebruik en geschikt om voortdurend te worden aangepast naar de laatste inzichten.

Eerlijk en betrouwbaar

Voor ons is en blijft belangrijk dat u op ons aan kunt en dat steeds ook ervaart. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Wij stimuleren ook onze klanten om heldere taal met ons te spreken. Te zeggen waar het op staat, ook wanneer er in de aanlevering onverhoopt fouten zijn geslopen. Voor ons geldt altijd: "one team one goal".

Kwaliteit in alle opzichten

Omdat kwaliteit de enige weg is naar duurzaam succes, leveren wij altijd dat wat we beloven, of als het kan meer. Net zo belangrijk is dat wij op tijd leveren. Ook dat houden wij nauwgezet in de gaten. Wij weten hoe belangrijk tijdlijnen zijn.

We helpen start-ups en ook grote organisaties door succesvol maatwerk digitale producten te ontwikkelen en lanceren.

START TODAY